Arrow, un serial despre supraviețuire

By 29 October 2018Redactia Xenopol, Stiri

„Arrow” este un serial american de acțiune, aventură și dramă supranaturală, ce are drept personaje supereroi.

Încă din ziua în care a avut premiera, pe data de 10 octombrie 2012, și până în prezent serialul a fost foarte apreciat de public. Astfel, în acest an, pe data de 16 octombrie, a avut loc premiera sezonului cu numărul 7.

Serialul creat de Greg Berlanti, Marc Guggenheim și Andrew Kreisberg, avându-l ca personaj principal pe Green Arrow (Stephen Amell), un luptător mascat care luptă împotriva infractorilor a readus încrederea în rândul liceenilor.

Oliver Queen, miliardar ziua și justițiar noaptea reușește sa le ofere liceenilor de astăzi un exemplu de curaj, dorință și supraviețuire. Lăsând la o parte viața pe care o ducea înainte să naufragieze cinci ani pe o insulă pus1tie, putem spune că Oliver Queen este un erou.

În cei cinci ani petrecuți pe insulă, Oliver a trebuit să supraviețuiască, a reușit să învețe să tragă cu arcul și să se descurce în situații critice. După acești cinci ani o barcă ce trecea prin zonă l-a observat și l-a dus acasă.

Timpul petrecut pe insula l-a ajutat pe acest personaj să devină justițiarul „Green Arrow”, cel care luptă în fiecare zi să protejeze orașul și familia sa deoarece aceste lucruri sunt cele mai importante pentru el.

Lecția cea mai importantă pe care o predă acest luptător mascat elevilor care îl urmăresc este aceea că dacă ne dorim ceva trebuie să batem pentru acel lucru. Când simțim că nu putem să ieșim dintr-o  situație încurcată, trebuie să ne amintim că în viață trebuie să „supraviețuim”.