Astrologia, hobby azi, afacere pe viitor

By 22 February 2015Diverse

Am fost atrasă intotdeauna de astrologie. Este singura știință care manifestă interes pentru viitor, pentru ceea ce urmează să se intâmple, iar pentru asta are nevoie de cele douăsprezece semne zodiacale și de harta cerului in momentul nașterii unei persoane. Ea depinde de ziua, luna, ora exactă dar și locația in care s-a născut individul, definit ca nativ.

Astrologia este foarte precisă și diferă de la persoană la persoană. Dacă in primii ani am inceput cu lucruri mărunte, precum : definiții astrologice, planete guvernatoare, simboluri , incetul cu incetul am ajuns la performanța de a realiza astrograme, de a interpreta, cu mici stângăcii una sau chiar aș putea oferi informații despre fiecare semn zodiacal.

Nu a fost usor, dar pentru că m-a pasionat, am reușit cu pași mărunți să evoluez destul de rapid. Aș putea spune că in toți acești patru ani m-a preocupat din ce in ce mai mult acest obiect de studiu deorece intotdeauna ai ceva nou de aflat, de citit, de ințeles. Informația variază, iar totul reprezintă doar predicție. In astrologie, ” destinul ” reprezintă cuvântul cheie , iar fiecare zi este o nouă incercare .

Am invățat fără profesor , dar intotdeauna mi-am achizitțonat cărțile pe care le consideram interesante și de ajutor. In general , avem tendința să ne ferim de viitor, să privim cu teamă spre ziua de mâine, dar mi-am dat seama că prin astrologie poți depăși aceste sentimente. Intotdeauna am văzut in astrologie un refugiu sau, de ce nu, modul prin care imi pot schimba destinul. Mi-aș dori ca intr-o bună zi să-mi dezvolt acest hobby, să treacă de la pasiune la afacere.

 

Liceul Sfânta Sava

Leave a Reply