Balul Bobocilor la Xenopol

Șțiți care este cel mai așteptat moment de către un boboc?! Dacă v-ați gândit la Balul Bobocilor, atunci ați avut dreptate.

Multe fete și câțiva băieți au încercat să intre în competiția pentru titlurile de miss și mister, însă doar opt au avut șansă să treacă mai departe.

Una dintre elevele care au reușit să impresioneze juriul este Maria Ica.

Am stat de vorbă cu ea, pentru a afla care sunt motivele care au determinat-o să se înscrie în competiție și ce a simțit cât a fost în fața juriului.

„M-am înscris pentru că am vrut să văd cum este, fiind o experiență nouă. Am fost foarte fericită când am aflat că merg în etapa următoare, chiar dacă nu am arătat acest lucru”, a povestit Maria.

Ziua a fost încărcată cu emoții pentru toți participanții. Unii au spus că s-au temut să nu cadă de pe tocuri, alții că nu vor da răspunsuri bune, dar, la final, toți au plecat cu zâmbetul pe buze.

Chiar dacă nu pare, acest tip de concurs este o oportunitate pentru elevi de a își descoperi talente. Astfel, ei sunt supuși mai multor probe pe parcursul competiției. De asemenea, dat fiind că se adresează bobocilor, aceasta este o șansă unică pentru elevii claselor a IX-a de a face cunoștință cu alți colegi, de aceeași vârstă sau mai mari