Un eveniment mult așteptat de elevii Liceului Teoretic „Alexandru Ioan Cuza”, mai ales de cei de clasa a IX-a, a provocat multă bucurie celor care studiază la această școală. Este vorba despre Balul Bobocilor, care a avut loc într-un club din București.

Toți elevii au venit însoțiți de prietenii lor din alte licee, iar clubul s-a umplut foarte repede.

La ora 16:30 a început concursul de Miss si Mister, la care au participat șapte fete si șapte băieți.

Aceștia au trecut prin trei probe: defilarea în ținută de zi, proba de talente și defilarea în ținută de seară. Toți participanții au muncit foarte mult și au fost creativi, iar talentul lor a fost unul pe măsură, de la dans sportiv, la cântat si actorie.

Bobocii s-au descurcat de minune și au fost jurizați de Daniela Parcel, desmnată Miss Boboc 2017-2018, și de Paulo Moldovanu, cel care a obținut locul II la Mister boboc 2017-2018.

„Mă bucur foarte mult că am făcut parte din acest Bal și că am putut defila pe scenă! Este o șansă unică în anii de liceu, o șansă de care toți bobocii ar trebui să profite pentru a se distra”, spune plină de energie o elevă.

„Am legat prietenii și pentru asta mă bucur foarte mult că m-am înscris. Mi-am depășit frica de a fi pe scenă în fața a sute de elevi, am savurat fiecare moment. Nu voi uita niciodată această zi!”, spune un elev.

În deschiderea Balului Bobocilor a mixat Dorian Popa, un artist îndrăgit de liceeni, el făcând show pentru toți cei prezenți.

Seara a fost una excelentă, iar bucuria adolescenților se citea clar pe fețele lor!

După ce au fost anunțați câștigătorii, și-au făcut apariția Andrei Mazilu și Marius Beia, membrii formației Libertysounds și totodată elevi ai Liceului Teoretic „Alexandru Ioan Cuza”. Ei au încins atmosfera la maxim și i-au făcut pe liceeni să sară cu mâinile în aer cu melodiile lor.

„M-am distrat foarte mult, balul cuziștilor a fost cel mai tare bal la care am fost!”, susține veselă o elevă.

„Și eu și prietenii mei ne-am simțit foarte bine și cu siguranță vom mai veni la balurile Liceului Teoretic „Alexandru Ioan Cuza”, spune un elev al liceului.

Astfel de evenimente sunt benefice pentru elevi, deoarece destind atmosfera. Pentru o seară, liceenii uită de lecții, teme și se distrează.

Totodată, elevii se pot cunoaște mai bine si pot consolida prietenii pentru totdeauna, căci prin acest eveniment ei sărbătoresc un lucru comun, începutul vieții de licean.