Blogul de modă, un nou hobby în rândul elevilor

By 9 June 2016Ştiri

Blogul de modă, un nou hobby în rândul elevilor

articol de Ana Maria Mincu, Colegiul National “Iulia Hasdeu”

 

 

Ilinca, elevă a Colegiului Naţional „Iulia Hasdeu” a devenit, datorită blogului său, „trendsetter” pentru fetele de vârsta ei. Deși și-a deschis blogul de doar șase luni, acesta i-a adus deja două colaborări: cu o firmă de produse cosmetice şi un site de genţi.

„Dress to kill” este moto-ul cu care te primeşte blogul elevei bucureștene.

„Pentru mine “dress to kill” are un înţeles puternic. Consider că fiecare persoană care se îmbracă bine se simte bine. Şi asta e cel mai important!” spune Ilinca.

O simplă privire pe blog dezvăluie pasiunea sa pentru bunul gust şi pentru modă. Întrebată de unde moşteneşte acest talent, ea a raspuns simplu: „Iubirea pentru modă a început de la bunica mea din partea mamei, care a fost întotdeauna o doamnă cochetă. Cu siguranţă ea a influenţat-o şi pe mama mea, care mi-a transmis şi mie dragostea pentru frumos”.

Ilinca este o tânără influentă în domeniul frumuseţii, dovadă fiind popularitatea blogului ei. Cea mai citită postare a ei a fost cea care ţine de beauty, şi anume „Cat Eyes Look – în paşi simpli!”, aceasta fiind vizualizată de aproximativ 700 de persoane.

Aceste vizualizări i-au adus colaborarea cu un site dedicat genţilor şi cu firma de cosmetice Oriflame.

Ilinca s-a detaşat, prin originalitate, de competitoarele ei. Ea îmbină tendinţele noi, precum colecţia sa de cizme over-the-knee, cu influenţe folk şi aduce elementul nou cu look-ul său army.

Succesul său a fost posibil doar prin muncă, iar blogul s-a născut din pură pasiune: „Anul trecut am descoperit din întâmplare câţiva bloggeri români şi le-am tot urmărit activitatea. Am observat că îmi place foarte mult ceea ce ei făceau, aşa că în vara anului trecut m-am hotărât să încerc”.

Ilinca îi susţine pe cei care aspiră la „bloggerit” , spunând că „încercarea moarte n-are! Mama şi prietenele mele au avut o influenţă foarte mare asupra mea, ele fiind primele mele cititoare”.

Întrebată despre viitor, Ilinca promite că își va surprinde fanii cu noi creații vestimentare.

„Anul acesta vreau să fie un an magic, în care să mă dezvolt şi să învăţ cât mai multe. Vreau ca blogul meu să încânte şi alte persoane pasionate de modă şi să reuşesc să le influenţez într-un mod bun. O să am multe proiecte, aşa că stay tuned!”.

 

Leave a Reply