BookLand Evolution: Oportunitate de dezvoltare personală pentru liceeni, prin discuții cu profesioniști

Luni, 6 martie 2017, a început seria de primăvară-vară a Conferinţelor BookLand Evolution. Aflat la cea de-a patra ediție, acesta este cel mai amplu proiect cultural, care oferă liceenilor şi studenţilor din 23 oraşe o oportunitate excelentă de dezvoltare personal, prin discuţii libere cu peste 500 profesionişti.

Tinerii bucureşteni sunt aşteptaţi au putut participa, între 6 și 10 Martie, la Universitatea din Bucureşti, la Facultatea de Drept – sala Aula Magna.

Vorbitorii Conferinţelor BookLand Evolution din Bucureşti de anul acesta au fost: Călin Stan, Monica Tatoiu, Andreea Orindaru, Rareș Năstase, Andreea Răsuceanu, Radu Moraru, Cătălin Anchidin, Mara Coman, Gabi Pascal, Alexandru Mironov, Sandra Ecobescu, Marius Constantinescu, Radu Moraru, Camelia Cavadia, Cristi Martin şi Luca Andrei.

Andreea Orindaru, freelancer, a spus, în cadrul discuțiilor, că „există un singur secret al împlinirii în viaţă pe termen lung, un secret din care decurg toate celelalte, un secret pe care dacă îl stăpâneşti îţi va aduce rezultatele de care ai nevoie mai devreme sau mai târziu. Iar acest secret este atât de simplu, de banal, că ţi se va părea greu de crezut: învaţă zi de zi (fără excepţie)! Acum ai resursele (fă o simplă căutare pe Google să vezi câte resurse gratuite găseşti), ai timpul (dacă mai reduci din timpul de pe Facebook, de la seriale sau de la cafele) şi ai şi contextul (conferinţele Bookland Evolution sunt create special pentru ţine căci noi ştim că acum este momentul să descoperi şi să te descoperi). Aşadar, ce mai aştepţi? Învaţă acum ceva nou. Ne vedem la BookLand Evolution!”.

În premieră, la această ediţie au fost invitate companii care de-au dat tinerilor oportunităţi de angajare, de voluntariat şi internship.

Intrarea la conferințe a fost liberă, astfel încât să poată participa cât mai mulți liceeni și studenți.

Leave a Reply