Cele mai cool concerte pentru liceeni în anul 2019

Anul 2019 se anunță unul plin din punct de vedere al concertelor. Astfel, adolescenții au de unde alege.

Unul dintre cele mai mari concerte ale anului va avea loc în vară, iar printre artiștii care vor păși pe scenă se numără Smiley, Irina Rimes, Andra și Delia. Spectacolul este programat pentru 20 iunie, la Arenele Romane, iar biletele se găsesc online sau în centrele Eventim.

Iubitorii muzicii indie pop sunt așteptați pe 16 februarie la un alt concert ce ocupă agenda anului 2019. Este vorba despre show-ul susținut de artistul britanic Tom Odell, care se află în topurile muzicale internaționale.

Luna martie este și cea care aduce primul festival al anului – SoundArt Festival, un eveniment unde va răsuna muzica progressive și stoner rock/metal. Riverside, Sunnata, Perihelion, Weedpecker, Planet of Zeus, Viper Soup Complex sau Purple Caravan se numără printre cei care și-au anunțat prezența între 8 și 10 martie, la Clubul Quantic, locul unde va avea loc acest festival.

Tot în martie va avea loc și concertul lui Richard Clayderman, programat la Sala Palatului, pe data de 20.

Iubiți de mulți adolescenți, membrii trupei The Motans vor susține un prim „Grand Concert”, pe data de 31 mai, la Arenele Romane. Cei prezenți vor putea fredona alături de solist piese precum „Versus”, „Înainte să ne fi născut”, „Jackpot” sau „Weekend”.

Unul dintre cele mai așteptate concerte ale anului este cel susținut de Ed Sheeran, care va avea loc la începutul lunii iulie. În deschidere vor cânta James Bay și Zara Larsson.

În 4 iulie, la mare, va avea loc o nouă ediție a Festivalului Neversea, iar pe 21 iulie, la Bonțida, este programat Electric Castle Festival. În aceeași zi, la București, va concerta Bon Jovi.

În luna august, continuă festivalurile care au devenit deja tradiție, iar mulți liceeni deja și-au luat bilete. Este vorba despre Summer Well și Untold.