Cuplurile din Colegiul „Elena Cuza”, supuse la probe sportive, de Dragobete

Sărbătoarea Dragobetelui este una dintre cele mai frumoase tradiții pe care România le-a păstrat de-a lungul timpului.

Profesoara de Educație Fizică și Sport a Colegiului Național „Elena Cuza”, doamna Cristina Filip, a ales să celebreze această zi alături de elevii săi,  invitându-i să participe la un concurs sportiv între cuplurile din acest liceu.

Concursul organizat cu ocazia Dragobetelui a reușit să adune șapte cupluri care au avut curajul sa își arate dragostea în fața tuturor colegilor si profesorilor liceului și să lupte pentru titlul de „Cel mai sportiv cuplu al C.N Elena Cuza”.

Juriul concursului a fost format din doamna director adjunct, doamna profesor de Educație Fizică și Sport și șapte elevi, care au stability, în urma fiecarei probe, clasamentul perechilor, iar concurul a fost prezentat de un elev al școlii.

Competiția a constat în patru probe care le-au testat concurenților creativitatea, aptitudinile sportive, atenția la detalii, stăpânirea emotiilor și, nu în ultimul rând, munca în echipă.

Ștafeta a fost prima probă la care au fost supuși concurenții. Aceștia au avut de alergat 50 de metri pe rând, unul către celălalt, iar atunci cand se întâlneau își dădeau ștafeta, nu orice ștafetă, ci un ursuleț de pluș.

A doua probă a testat atenția la detalii a concurenților. Aceștia au fost așezați față în față și au avut la dispoziție 30 de secunde pentru a-și analiza până la cele mai mici detalii partenerul, după care s-au întors și au schimbat ceva în ținuta proprie, fie că au renuntat la un accesoriu, fie că și-au desfăcut șireturile. La final, concurenții se întorceau cu fața la partener, aceștia trebuind să descopere ce este schimbat.

A treia probă și, probabil, cea care a stârnit cele mai multe hohote de râs, a fost adresată în special băieților, care au dat dovadă de multă creativitate și curaj pentru a le face partenerelor declarații de dragoste care trebuia să conțină anumite cuvinte. Câțiva dintre concurenți au avut curajul de a se așeza chiar în genunchi în fața fetelor pentru a-și exprima iubirea pentru acestea.

Ultima probă a testat cu adevărat aptitudinile sportive ale participanților. Aceasta a presupus aruncare cu mingea la coșul de baschet, fetele cu fața, iar baieții cu spatele la coș, aceștia având trei încercări.

În final au fost desemnați câștigătorii concursului, locurile I, al II-lea și al III-lea, dar cu siguranță cu toții sunt câștigători pentru că au avut curajul să-și arate iubirea în fața întregului liceu și să lupte pentru această iubire.

Leave a Reply