Cuziștii în excursie

Elevii de la Liceul Teoretic „Alexandru Ioan Cuza” au avut parte de mai multe activități în cadrul școlii, în cadrul Săptămânii Altfel.

În fiecare zi, timp de cinci zile, cuziștii au participat la diverse activități, începând cu vizite la muzeu și până la o excursie organizată special pentru liceeni.

Elevii claselor 9F, 10F și 11E au mers, timp de trei zile, într-o excursie la Polovragi.

Plecarea a avut loc la prima oră a dimineții, însă entuziasmul s-a citit pe fețele lor, indiferent de cât de somnoroși erau.

În cele trei zile de aventură, au vizitat misterioasele peșteri: Muierii și Polovragi.

Mai mult, tinerii au avut parte de câteva momente de liniște sufletească și încărcare spirituală, la mănăstirile Polovragi și Horezu.

Curmătura Oltețului le-a oferit nenumărate peisaje memorabile, în mijlocul naturii, pe care le-au imortalizat în zeci de fotografii, care, mai apoi, au ajuns și pe rețelele de socializare.

La Cetatea Polovragi au avut de învățat multe lucruri legate de istoria acestui loc, dar și despre luptele desfășurate pe teritoriul vizitat, iar poveștile zonei i-au fascinat foarte mult.

În fiecare seară au luat parte la un foc de tabără, unde au cântat, au povestit și s-au distrat împreună.

Zilele au trecut repede, însă cuziștii s-au distrat la maximum și toți susțin că această excursie a fost una de neuitat, o excursie din care au învățat foarte multe și pe care nu o vor uita prea curând.