Designeri de top, la Bucharest Fashion Show

By 9 June 2016Ştiri

Designeri de top, la Bucharest Fashion Show

Articol de Costina Ema, Colegiul Economic “Hermes”

 

Aproape 50 de prezentări ale unor designeri de top, de la nivel mondial, şi tineri creatori talentaţi, au făcut din Bucureşti capitala modei, în cadrul celei de-a 24-a ediţii a Bucharest Fashion Show.

Fiecare designer a reuşit să surpindă spectatorii la eveniment. Excentritatea colecţiilor şi a viziunii designerilor nu au rămas fără ecou.

În cadrul evenimentului, au fost prezentate colecţii create de Timea Hecendofer, Simona Iacob, L`atelier Ioana Călin, Cristina Edu sau Ioana Ghirbuşi. Aceasta din urmă a declarat ca s-a inspirit din estetica anilor `50 , ce a evidenţiat feminitatea renăscută sub semnul eleganţei, graţia apariţiei completând curajul şi determinarea ce transpar din caracterul şi tenacitatea de a excela în cât mai multe roluri atribuite de societate, toate acestea fiind o avanpremieră a stilului său.

Georgiana Iordache a prezentat colecţia intitulată “YES TO COLOR” care a adus pe scenă o îmbinare de culori vii, aprinse, exprimate într-o varietate de siluete cu accente puternic feminine. Aceasta a fost finisată cu elemente florale discrete, broderii fine şi aplicaţii cu perle.

Outfiturile realizate au îmbinat linile de croială specifice anilor `40 cu paleta de culori a anilor `80 şi elemente geometrice contemporane.

În ultima seară a avut loc un concurt – „Top Model Romania”, dar şi decernarea premiilor Romania Fashion Awards.

 

Leave a Reply