Elevii Colegiului Șincai, învingători în meciul de fotbal contra echipei Antenei 1

Echipa Antenei 1 a dat startul unui proiect interesant și interactiv care susține sportul în rândul tinerilor de la liceele din București. Intitulat „Antena 1 aduce vedete în liceu”, evenimentul presupune o competiție de fotbal între vedetele Antenei 1 și liceeni. La Colegiul Șincai se anunța un meci foarte important pentru vedete, iar pentru membrii echipei de fotbal a liceului, unul foarte ușor. Într-adevăr, echipa Șincai este una puternică, unită, cu o lungă listă de victorii în spate. Aceștia s-au făcut remarcați în fiecare an la Olimpiada Sportului Școlar, clasându-se de cele mai multe ori pe poziții fruntașe.

Meciul a fost o nimica toată pentru elevii Colegiului Șincai care a avut drept rivală echipa formată din „Prietenii de la 11”: Diana Munteanu, căpitanul echipei și Florin Ristei, alături de Cătălin Oprișan, pe postul de fundaș, Adi Mihăilă de la ZU TV, Rapha de la Happy, Nana Falemi, singurul jucător cu experiență din echipă și nu în ultimul rând, Daniel „Max” Dragomir.

Meciul a fost arbitrat de elevi ai liceului, obiectivi pe tot parcursul desfășurării competiției. Nici comentatorul sportiv nu a lipsit, acesta fiind Dorian Popa care a fost aclamat de către galeria liceului, mai ceva decât jucătorii. Însă, galeria s-a mobilizat pe parcurs, iar elevii s-au strâns într-un număr foarte mare pentru a susține echipa gazdă.

Scorul final a fost de 9-0 pentru echipa Șincai, care a demonstrat încă o dată că se clasează în topul celor mai bune echipe ale liceelor din București. Elevii au mărturisit că nu s-au antrenat pentru acest meci, considerându-l mai mult o oportunitate de a se distra, nicidecum o competiție în adevăratul sens al cuvântului. Însă, aceștia recunosc că inițiativa este una interesantă și se declară bucuroși că au avut ocazia să participe la acest proiect, mai ales că și-au putut întâlni unele din starurile preferate cu care abia au așteptat, la sfârșitul meciului, să se fotografieze. În cazul de față, se pare că Nana Falemi, fostul jucător de fotbal, este cel mai îndrăgit în rândul tinerilor pasionați de acest sport.

De asemenea, astfel de competiții s-au desfășurat și în colegiile „Mihai Viteazu” și „Ion Neculce”, unde elevii echipelor reprezentante au jucat contra vedetelor de la „Neatza”, respectiv de la „Observator”.