Liceul meu e cel mai tare – Mihai Viteazul

By 10 August 2016Redacţia M. Viteazul, Video

Colegiul Naţional “Mihai Viteazul”

Colegiul Naţional “Mihai Viteazul”, un colegiu de prestigiu, cu un motto cât se poate de sugestiv, “Să ştii, să faci, să fii”. Printre priorităţile acestui liceu se numără: promovarea unui tip de învăţământ formativ, centrat pe elevi, dezvoltarea abilităţilor de comunicare, dar şi de relaţionare, de lucru în echipă, dezvoltarea abilităţilor care să faciliteze elevilor succesul profesional şi personal după absolvire. De aceea un procentaj impresionant de elevi, din fiecare promoţie, sunt admişi la universităţi de elită precum Harvard, Princeton, M.I.T. şi London School of Education.
CNMV oferă o gamă largă de activităţi extraşcolare, desfăşurate în colaborare cu diverse organizaţii, fundaţii şi instituţii. Printre aceste activităţi se numără corul liceului, cu o tradiţie de multe decenii, trupa de teatru Orpheus, ce obţine anual rezultate merituorii la concursurile pentru elevi, clubul de dezbateri Pache, ce îşi propune îmbunătăţirea spiritului critic, a abilităţilor oratorice şi de retorică, clubul MUN, în care se simulează conferinţe ONU, pentru a dezvolta abilităţile de comunicare şi de research în diverse domenii, dar şi echipele sportive, de fotbal, de baschet, de volei şi de handbal, atât pentru fete cât şi pentru băieţi.
Aceste activităţi sunt doar o parte dintre activităţile oferite de acest liceu, care nu doar te ajută să îţi măreşti sfera de cunoaştere, ci te formează pe tine ca om.

Leave a Reply