Love Box, proiect devenit tradiție de Dragobete, la Colegiul „Elena Cuza”

Devenită deja o tradiție, cu ocazia sărbătorii iubirii celebrată de poporul român, Dragobetele, elevii din Colegiul Național „Elena Cuza” au ales să-și exprime sentimentele într-un mod inedit pentru secolul al XXI-lea, prin scrisori. Probabil cea mai sinceră și emoționantă declarație de dragoste este cea în care ne așternem sentimentele pe o simplă foaie de hârtie.

Pentru o zi, elevii liceului din Capitală au avut ocazia de a-și împărtăși iubirea precum Mihai Eminescu și Veronica Micle.

În cadrul Colegiului Național „Elena Cuza” a avut loc, la fel ca în anii precedenți, proiectul intitulat „Love Box”, care încurajează elevii să-și exprime sentimentele. Cu siguranță toți adolescenții trăiesc experiența iubirii liceene cel puțin o dată în cei patru ani, astfel că acest proiect bucură în continuare elevii liceului. Încântarea este atât de mare încât, imediat ce vestea a fost răspandită, cutia iubirii a început să adune sute de bilețele.

Ce aduce nou anul 2017 este posibilitatea elevilor de a-și exprima admirația, mulțumirea și respectul chiar și față de cadrele didactice, fericite că au fost implicate în acest proiect.

Pentru ca iubirea se manifestă în multe feluri, chiar și față de profesori, de Dragobete, elevii nu s-au ferit să lase bilețele și în cutia destinată profesorilor.

Proiectul a reușit să încânte întreg colectivul, chiar și pe cei mai timizi din fire, oferindu-le posibilitatea de a alege să nu-și semneze biletul.

Pe lângă declarațiile de dragoste, cutia iubirii a adăpostit chiar și bilețele pentru prieteni.

Organizatorii evenimentului au distribuit bilețelele chiar în ziua de 24 februarie și astfel multe povești de dragoste au început să fie scrise.

Leave a Reply