Absolvire cu emoții la „Eminescu”

Elevii claselor a XII-a de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” au avut festivitatea de absolvire. Tinerii absolvenți au defilat pe Bulevardul Unirii, s-au bucurat de ultimele momente petrecute în calitate de liceeni alături de colegi, profesori și părinți, au fost premiați pentru rezultatele obținute în anul școlar pe care l-au terminat și au fost emoționați de terminarea acestei etape a vieții lor.

Tinerii au fost fericiți și temători deopotrivă. Fericiți pentru ca îi așteaptă o nouă etapă a vieții lor, dar șo temători deoarece urmează să susțină examenul maturității și pentru că noile provocări li se arată le pot părea copleșitoare.

Cei care au fost pe Bulevardul Unirii in în acea zi i-au putut vedea pe absolvenți defilând și strigând mesaje pentru profesorii diriginți. Părinții au fost alături de copiii lor și s-au bucurat de reușita acestora.

Tinerii vor avea o lună vacanță înainte de a susține examenul de bacalaureat, timp în care spun că se vor pregăti intens pentru această testare.