Activităţi în aer liber, special dedicate copiilor

By 30 August 2015Timp liber

Show-uri de magie şi teatru, plimbări cu ponei, sfere plutitoare, desene pe asflat sau animatori. Sunt doar câteva dintre surprizele pregătite de Primaria Capitalei, prin Proedus, copiilor, cu ocazia zilei de 1 iunie. Astfel, în 30 şi în 31 mai, zeci de activităţi destinate micuţilor au fost organizate în Parcul Herăstrău din Capitală, În cadrul evenimentului intitulat “Festivalul copiilor”.
„Astăzi facem ornamete din hârtie. Copiii se distrează foarte bine. Chiar şi mamele se distrează. Chiar am observat că sunt foarte receptivi la această activitate”, spune unul dintre animatorii speciali prezenţi la eveniment.
De asemenea, una dintre atracţiile speciale ale zilei a fost pictatul facial. Zeci de copii au vrut să plece de la evenimentul din centrul Capitalei fie cu un fluture, fie cu mult sclipici.
„Astăzi facem face painting pentru copii, din partea Primăriei, pentru 1 iunie. Copiii sunt foarte fericiţi, vor să se picteze. Sunt în al nouălea cer”, explică un alt animator prezent în Parcul Herăstrău.
Un alt punct de atracţie al evenimentului a fost „Copacul dorinţelor”.
„Le dăm copiilor câte o hârtiuţă pe care să scrie ce îşi doresc sau să deseneze, în cazul în care nu ştiu să scrie, pe care o agăţăm în copacul dorinţelor, pentru a i se îndeplini dorinţa. Copiii sunt foarte entuziasmaţi, îşi doresc să devină prinţi sau prinţese şi mă întreabă cât de repede se va împlini această dorinţă”, ne-a spus animatoarea de la „Copacul dorinţelor”.
Pe scena Festivalului au avut loc o serie de super concerte oferite, sâmbătă, de C.R.B.L si Nicole Cherry, în timp ce, duminică, Andreea Banică şi Connect-R i-au invitat la dans şi la cântat pe cei prezenţi în parc.
La sfârşitul evenimentului au fost lansate în aer peste o mie de baloane colorate.
Alexandrina Cucoş, Liceul „Nicolae Iorga”

Leave a Reply