Alegeri pentru Biroul Executiv al Consiliului Municipal al Elevilor București

Alegeri pentru Biroul Executiv al Consiliului Municipal al Elevilor București

Toma Denisa, Liceul Teoretic „Eugen Lovinescu”

În data de 15 noiembrie 2016, la Școala Superioară Comercială „Nicolae Kretzulescu”, a fost convocată o Adunare Generală a Consiliului Municipal al Elevilor București.

Elevii bucureșteni s-au întâlnit în urma vacantării următoarelor posturi: președinte, două posturi de prim-vicepreședinte, șase posturi de vicepreședinte, director al departamentului de PR și comunicare, director al departamentului Avocatul Elevului, director al departamentului cultura, educație si programe școlare, director al departamentului pentru învățământ, profesional, tehnic și vocational, director al departamentului pentru învățământ gimnazial si teoretic.

Elevii care s-au înscris pentru funcțiile Biroului Executiv al Consiliului Municipal al Elevilor (CME) Bucureșteni a trebuit să îndeplinească mai multe funcții, postate pe site-ul consiliului.

Fiind vorba despre un eveniment mult mai important decât de obicei, toți reprezentanții consiliilor școlare ale elevilor a trebuit să fie prezenți.    Reprezentanții CME au spus ca la acest eveniment au luat parte si mulți invitați speciali.

 

 

Leave a Reply