Ce mi-a plăcut și nu mi-a plăcut la târgurile de iarnă

By 31 January 2019Redactia Xenopol, Stiri

Odată cu venirea anotimpului rece activitățile pe care tinerii le pot face scad.

În timp ce pasionații de sporturi extreme lasă skatepark-urile în schimbul pârtiilor, alții preferă jocurile pe calculator. Pe lângă aceste două variante, tinerii pot alege să viziteze și târgurile de Crăciun. În această perioadă, tinerii au putut vizita mai multe târguri.

Astfel, adolescenții au avut de unde să aleaga: Târgul de Crăciun București 2018, Bounty Fair – Ediție Veselă de Crăciun, Târgul Poveste de Crăciun de la Opera Comică, târgul de la Teatrul „Ion Creangă”, Târgul Magia Crăciunului.

La aceste târguri tinerii au putut să se distreze având o gamă largă de activități disponibile. De la alesul decorațiunilor perfecte până la patinat sau dat în carusel.

De asemenea, tinerii au putut pleca acasă cu o gamă variată de produse: turtă dulce, ciocolată de casă sau prăjituri home-made.

Majoritatea tinerilor au imortalizat venirea lor la târg prin poze sau InstaStory-uri care mai de care mai spectaculoase.

Totuși, mergând la câteva târguri, au fost și aspecte care nu mi-au plăcut. Anumiți comercianți vindeau obiecte kitschoase, cum ar fi magneții cu Arsenie Boca. De asemenea, unii oameni păreau că și-au uitat bunul simț acasă, în timp ce lăsau gunoaie în zonele amenajate pentru a lua o gustare.

Chiar și așa, e important la adolescenții să meargă la astfel de târguri, pentru că de multe ori aici este locul unde tradiția de împletește cu modernismul. Cum tinerii care colindă sunt din ce în ce mai puțini, nu e rău ca, cel puțin în preajma sărbătorilor de iarnă, să participe la activități ce sunt concepute în spiritul Crăciunului.