Cursuri gratuite la fotbal si tenis

By 1 January 2014Sport

Centrul de Proiecte si Programe Educationale pentru Copii si Tineret al Primariei Municipiului Bucuresti in colaborare cu Inspectoratul Scolar al Primariei Municipiului Bucuresti organizeaza cursuri de fomare gratuite, in domeniul sportului, pentru toti elevii bucuresteni din clasele I – IV.

Inscrierea si preselectia pentru cursurile de fotbal si tenis vor avea loc pe data de 22 si 23 februarie, in Complex Regie – Grand Center Sport. Elevii vor fi formati pe parcursul a 20 de sedinte de specialisti in domeniul sportului, iar la final cei mai buni sportivi vor primi diplome si tabere gratuite la mare in vara acestui an.

Cei care doresc sa se inscrie la cursuri au nevoie de: aviz medical (clinic sanatos, apt pentru efort fizic), copie dupa certificatul de nastere si carnetul de elev. Elevii care fac parte din alte cluburi de tenis de camp sau fotbal nu pot participa la stagiile de pregatire organizate de Centrul de Proiecte si Programe Educationale pentru Copii si Tineret al Primariei Municipiului Bucuresti.

Este al doilea an consecutiv, in care Centrul de Proiecte si Programe Educationale pentru Copii si Tineret al Primariei Municipiului Bucuresti in colaborare cu Inspectoratul Scolar al Primariei Municipiului Bucuresti organizeaza astfel de cursuri sportive gratuite pentru elevii bucuresteni din clasele primare.

Anul trecut aproape 200 de cursanti au beneficiat de aceste stagii de formare.

Leave a Reply