Dance Masters, cel mai așteptat concurs de dans sportiv din România

Din proprie experiență, ca fostă dansatoare, pot să vă asigur că nu există concurs de dans mai elegant și mai dinamic decât Dance Masters. Cei mai talentați dansatori vin din toată țara, dar și de pe întreg mapamondul pentru un spectacol complet, care durează trei zile.

Dance Masters a luat naștere în anul 2003, fiind organizat de cluburile de dans sportiv Phoenix și Pas în Doi. Competiția se află acum la cea de-a XIV-a ediție și se va desfășura între 10-12 martie, la Sala Polivalentă.

Ziua de vineri este dedicată perechilor de dansatori venite din întreaga țară, iar în serile de sâmbătă și duminică se vor duela pe ringul de dans unii dintre cei mai experimentați dansatori veniți din peste 20 de țări.

Galele încep de la ora 19:30 și  sunt împărțite în două categorii: standard ( din care fac parte dansurile: vals lent, vals vienez, tango, quick step și slowfox) și latino (unde regăsim samba, cha cha, jive, rumba și paso doble).

Intrarea se face pe bază de bilete, atât pentru adulți, cât și pentru copii, acestea putând fi achiziționate prin rețeaua Eventim.

Dance Masters vine și cu o provocare: o competiție de vals vienez dedicată în întregime amatorilor.

Leave a Reply