Distracție, emoție și nostalgie, la Balul de absolvire al elevilor de la Școala Centrală

Balul de Absolvire al elevilor claselor a 12-a, de la Școala Centrală, a fost o oportunitate pentru tinerii absolvenți de a petrece o ultimă  seara împreună cu cei care i-au înconjurat în ultimii patru ani.

Locația aleasă a fost „Le Château”, castelul din inima Bucureștiului, una dintre cele mai elegante locații destinate unor asemenea evenimente.

Tinerii care au carnet au renunțat la mașinile personale pentru a se plimba cu limuzinele închiriate. Atât fetele, cât și băieții au arătat impecabil.

Maria ne-a declarat că și-a pregătit ținuta de luni intregi, pentru a se simți specială, dar și pentru a-i impresiona pe cei din jur.

Nici tinerii băieți nu s-a lăsat mai prejos. Alex ne-a marturisit că a durat ceva timp pentru a găsi costumul pe gustul lui.

Pe ringul de dans tot ceea ce a contat a fost energia elevilor, care nu au stat în loc o clipă. Au fost momente amuzante atunci când elevii și-au imitat profesorii, dar si momente emoționante când a venit tortul sau când au fost proiectate niște filmulețe cu poze strânse în cei patru ani de liceu. La finalul serii au fost aleși regele si regina balului.

Profesorii care au dat curs invitației s-au simțit excelent. Nostalgia i-a cuprins și pe aceștia, care își doresc ca elevii lor să-i facă mândri și să obțină note mari la examenul de bacalaureat.