Moda pentru elevi: Accesorii pentru primăvara 2018

Primăvara este anotimpul renașterii, fapt care se vede cu ochiul liber și în vestimentația liceenilor. Este momentul în care adolesceții renunță la hainele groase și încep să își accesorizeze ținutele cu piese interesante, care să atragă atenția sau pur și simplu să îi scoată din anonimat.

În mod special, fetele sunt cele care caută cele mai interesante obiecte cu care să își facă ținuta deosebită. Documentarea începe încă din prima lună a anului, motiv pentru care apelează la aplicații pe telefon sau site-urile unor reviste consacrate de modă, pentru a vedea ce este în tendințe în sezonul care urmează.

Așadar, conform specialiștilor, borseta se numără printre accesoriile must-have. Purtată pe braț sau pe antebraț ori în talie, noua borsetă înlocuiește cu succes clutch-urile. Este o variantă mai comodă și mai cool a acestora. Elevele își pot transforma, de exemplu, un plic din piele moale într-o borsetă.

Cerceii supradimensionați fac și ei parte din această listă. Nu sunt o noutate, dar și în această primăvară adolescentele pot renunța la alte bijuterii în favoarea cerceilor imenși!

De asemenea, în perioada următoare vom vedea multe curele duble. De ce? Răspunsul este simplu. Pentru că sunt în tendințe. Poartă două curele identice, una în partea superioară a taliei și una în partea inferioară. Silueta ta va fi modificată în sens pozitiv, brusc va deveni una longilină.

Ciorapii trei sferturi sunt, cu siguranță, un element care vor scoate orice ținută din anonimat. Aceștia pot fi purtați și la școală, dacă au un model clasic, dar și în oraș, alături de prieteni, iar aici lista variantelor este foarte lungă. Vestea bună este că prețurile acestora pornesc de la 20 de lei.

Așadar, în sezonul ce urmează nu este nevoie să vă folosiți toate economiile pe accesorii. Puteți pur și simplu să refolosiți ceea ce aveți în dulap sau să apelați la elemente ieftine, care vor atrage toate privirile. Important este, până la urmă, să porți ce îți place și ce te avantajează.

Leave a Reply