Muzică, dans și filme

By 25 March 2015Timp liber

Fiecare om are propriile sale pasiuni, acestea având puterea de a stârni imaginaţia şi curiozitatea fiecăruia pentru a afla mereu câte ceva nou într-un anumit domeniu. Ele ne mobilizează să facem ceva practic şi util în timpul nostru liber. Pasiunile mele sunt cititul, muzica, călătoriile si filmele .

Cititul a devenit una din pasiunile mele de când am intrat la liceu, descoperind un minunat univers. Cu fiecare carte citită traiesc câte o nouă viaţă și o nouă poveste din care nu aş mai ieşi niciodată. Câteva dintre cărţile pe care le-am citit şi mi-au plăcut sunt: “Jurnalele Vampirilor” de L.J. Smith , ” Alegerea ” de Keira Cass şi ” Little Pretty Liars ” de Sara Shepard .

Muzica este şi ea foarte importantă pentru mine. Nu trece zi făra să nu ascult ceva. Făra muzică viaţa ar fi tristă şi plictisitoare. Ascult diferite genuri de muzică, dar în principal “Dance” şi “Pop” .Călătoriile îmi oferă ocazia să vizitez locuri noi, frumoase şi să mă bucur de aer curat. Excursiile cu familia sau prietenii sunt un prilej de bucurie și de relaxare.

Filmele sunt o altă pasiune a mea. Îmi place foarte mult să mă uit la acestea acasă cu familia sau la cinema împreună cu prietenii. Toate aceste pasiunii mă relaxeaza, iar fără ele viaţa mea ar fi plictisitoare.

elevă a Liceului Ion Barbu

Leave a Reply