Muzică și distracție de sărbători!

By 16 December 2014Muzica

Suntem în luna decembrie, lună plină de cadouri şi voie bună. Şi, vorba cântecului, este cea mai frumasă perioadă a anului. Iar, acest lucru este marcat prin zeci de eveniment în Bucureşti. Concerte, târguri şi petreceri la tot pasul.

Târgurile sunt cele mai aşteptate. Acolo găsim cadouri pentru noi şi cei dragi şi bunătăţi aduse din toate colţurile ţării. ROMEXPO a dat startul cumpărăturilor pentru Sărbătorile de Iarnă prin inaugurarea unuia dintre cele mai mari târguri de cadouri. Alături de bucate şI produse româneşti găsim şi comercianţi din Italia, Kenya, Marea Britanie, Polonia, Cehia sau Suedia ce vor expune produsele specifice zonei lor: de la decoraţiuni şi suveniruri, până la îmbrăcăminte, încălţăminte, produse cosmetice, accesorii pentru casă, jucării sau mâncăruri tradiţionale.

La Universitate s-a deschis Târgul de Crăciun, cu tot felul de bunătăţuri şi cadouri. În acordul colindelor, bucureştenii şi turiştii sunt aşteptaţi la kilometrul 0, la un pahar de vin fiert, până la finalul lunii decembrie. Pe scena Târgului, în fiecare seară vor fi spectacole cu muzică uşoară, populară şi colinde.

La târgul deschis la Sala Dalles cele mai căutate sunt, desigur, produsele cu Moş Crăciun. De la căni, farfurii şi magneţi de frigider – până la jucării de pluş.

Festivalul “Poveşti pentru copii şi oameni mari”, organizat de Teatrul de Operetă “Ion Dacian” reuneşte spectacole de teatru, concerte de colinde, ateliere şi expoziţii, toate având c temă principală Crăciunul.

Nici concertele nu se lasă mai prejos. În fiecare weekend şi culminând cu Crăciunul şi Anul Nou, sunt organizate spectacole în aer liber în aproape toate parcurile şI pieţele din Capitală. Muzica e pentru toate gusturile, de la colinde la muzică populară, uşoară sau hip hop.

Leave a Reply