Top cele mai bune filme pe care un licean nu trebuie să le rateze

A venit toamna și odată cu acest anotimp lista activităților pe care le pot face adolescenții în timpul liber s-au redus. Un film bun pare să fie soluția salvatoare într-o zi de weekend ploioasă. Fie că aleg să îl vizioneze acasă, alături de o cană de ceai cald, fie că merg la cinema alături de prieteni, liceenii au de unde alege o peliculă care să le atragă atenția.

Astfel, prima recomandare pentru această toamnă constă în filmul „Dunkirk”. Acesta surprinde trupele britanice şi ale aliaţilor, în timpul celui de-al doilea război mondial. Între actori se numără Tom Hardy, Mark Rylance, Kenneth Branagh sau Cillian Murphy, aceștia fiind cunoscuți și pentru prezența în alte pelicule.

O altă recomandare este „Blade Runner 2049”. Apărut în urmă cu 35 de ani, povestea prezentată în film nu s-a bucurat de succes, dar asta nu înseamnă că nu a influențat zeci de filme de atunci și până în prezent. Acțiunea cu siguranță v ava ține în fața ecranului. Un vânător de replici umane descoperă un secret de mult timp îngropat ce are potențialul de a scufunda în haos ce a mai rămas din societate.

Cine nu a auzit de Star Wars? Ei bine, acum liceenii pot vedea un nou film din această serie – „The Force Awakens”. A fost programat inițial să fie lansat la 26 mai 2017, dar apoi premiera a fost amânată până la 15 decembrie 2017.